ÚJ ALKOTÁSOK

Tükröződések 

A művészet szabad

Utcasarkon

A művészet szabad / olaj - falemez / 80 x 110 cm / keretezve 

2021 


The art is free / oil on caanvas / 80 x 110 cm / in frame

2021


Az élet vöröse

Izzó rezgésben

Az élet vöröse / csendélet / olaj - vászon / 124 x 124 cm 

Mit tartogat nekünk a vörös? Magát az életet. Az élet igenlését. A fájdalmat és az akaratot. A merészséget és a tüzet. A kérlelhetetlenséget és a meleget. A szenvedélyt és az önfegyelmet. A bátorságot és a vágyakozást. Az élet lüktetését, állandó vibrálást, rezgést és szűnni nem akaró éhséget, amit úgy fal be a szemünk, hogy képtelenek vagyunk közömbösen szemlélni.  

Red of life / still life / oil on canvas / 124 x 124 cm What does red hold for us? Life itself. Confirmation of life. Pain and willpower. Boldness and fire. The relentlessness and warmth. Passion and self-discipline. Courage and longing. The pulsation of life, the constant vibration, the vibration, and the never-ending hunger that our eyes wallow in such a way that we are unable to look indifferently.

Gyakorlatok sorozat 

Nr. 01

ÉLŐ FALAK - ÉLŐ ENTERIŐR - Egy nem mindennapi akt ábrázolás Rubint Ávrahám Péter festőművész ecsetjéből. Gyakorlatok sorozatból. Olaj - falemez / 90 x 70 cm / keretezve

LIVING WALLS - LIVING INTERIOR - A depiction of an unusual nude from the brush of painter Péter Rubv Ávrahám. Exercises from a series. Oil - wooden board / 90 x 70 cm / framed

ARANY SOROZAT 

A lélek hullámai

A víz, az atmoszféra, az élet dimenziói jelennek meg ezeken a szabad munkákon. A művész sorozatokban foglalja össze a témakörök impresszióit. Minden egyes darab, egy külön ékszer, mely önmagában is ragyogó műalkotás.

Bíbor rapszódia

A lélek tüze

Bíbor rapszódia / olaj - vászonra / 160 x 160 cm + keret. 

A festmény nem csendéletként hanem mint költészeti műfaj jeleníti meg az ábrázolt motívumot. Az eredeti jelentésből fakadó mint - kiszakított darab - mozgalmasságában, szinte történetként mesélnek a színek és formák.

A festmény a webshopban elérhető. 

2020